Cerere Staff [GM]
2 posters
M2Power :: Metin2Power :: Metin2Power :: [ CERERE STAFF ]
Page 1 of 1
Cerere Staff [GM]
[i]Nume in joc:[DoN]~Steff~
Varsta:29
De ce vrei acest grad:Deoarece am o vechime cat de cat mare pe server si cunosc in mare parte ceea ce se intampla pe acest server. As dori sa iei in considerare cererea mea pentru ca as dori sa ajut staful prezent la ora actuala. In mare parte toti membrii staff ma cunosc si nu sunt implicat in chestii dubioase. Nu am fost niciodata prins folosind hack sau alte prostii, am fost intotdeauna corect in ceeea ce priveste gaming-ul, regulamentul si tot ceea ce s-a cerut din partea staff-ului. Multumesc anticipat.
Experienta ca GM: NU
Ore jucate:45k+
Cat timp poti aloca serverului:Depinde de situatii deoarece lucrez de la ora 15:00 pana la ora 00:00 ora Romaniei(Luni-Vineri), pot fi online in timp ce membrii staff muncesc dimineata.
Cu ce crezi ca poti ajuta serverul:Presupun ca pot ajuta own cu evenimente.
Varsta:29
De ce vrei acest grad:Deoarece am o vechime cat de cat mare pe server si cunosc in mare parte ceea ce se intampla pe acest server. As dori sa iei in considerare cererea mea pentru ca as dori sa ajut staful prezent la ora actuala. In mare parte toti membrii staff ma cunosc si nu sunt implicat in chestii dubioase. Nu am fost niciodata prins folosind hack sau alte prostii, am fost intotdeauna corect in ceeea ce priveste gaming-ul, regulamentul si tot ceea ce s-a cerut din partea staff-ului. Multumesc anticipat.
Experienta ca GM: NU
Ore jucate:45k+
Cat timp poti aloca serverului:Depinde de situatii deoarece lucrez de la ora 15:00 pana la ora 00:00 ora Romaniei(Luni-Vineri), pot fi online in timp ce membrii staff muncesc dimineata.
Cu ce crezi ca poti ajuta serverul:Presupun ca pot ajuta own cu evenimente.
Steff21- Posts : 1
[A]Adivi, GHOST3D and SasukeQ like this post
Re: Cerere Staff [GM]
Chiar daca nu a postat nici un membru staff pro sau contra aici, am vorbit cu ei pe discord pe voce si cererea este acceptata
Similar topics
» [Cerere STAFF] KeEnZo [RESPINS]
» Cerere Staff Gotick [RESPINS]
» Cerere Staff Metin2 Power
» [MODEL] Reclamatie staff
» [ MODEL] Cerere GM
» Cerere Staff Gotick [RESPINS]
» Cerere Staff Metin2 Power
» [MODEL] Reclamatie staff
» [ MODEL] Cerere GM
M2Power :: Metin2Power :: Metin2Power :: [ CERERE STAFF ]
Page 1 of 1